foto

Šindži Takeda

  • nar. 1972
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diner Dina
2015 Kakekomi onna to kakedaši otoko
2012 Tazunebito (TV film)
2010 Rosuto kuraimu: Senkó
2009 Kyou Kara Hitman
2008 Koneko no namida
2007 Kayôkyoku dayo jinsei wa
Kung Fu Kid
2006 Kiraware Macuko no iššó
Kitchen Wars
Macumoto Seičó Supešaru: Jubi (TV film)
Uriege naeileun obtda
2004 Chuť čaje
2003 Sebunsu Anibasari
2002 Tocunjú sejo! Asama sansó džiken
2001 Hotoke
Kairo
Katakurike no kófuku
1999 Poslední samuraj
Ōinaru gen'ei
1998 Tokyo Eyes
1995 Dai shitsuren
1994 Ai no shinsekai
Hero Interview
1993 Umi ga kikoeru (TV film)

TV seriály

2020 Bišoku tantei: Akeči Goró (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (8)
Ičioku-en no sajónara (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Furin šokudó 2 (TV seriál)
Innocence: Enzai bengoši (TV seriál)
2017 Code Name Mirage (TV seriál)
2016 Rental kjúseišu (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.07 (S04E07)
2015 Love riron (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
2012 Kazoku no uta (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
2010 Wagaja no rekiši (TV seriál)
2008 Mirai kóši Meguru (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)
2006 Hyoheki (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
2005 Fukigen na Gene (TV seriál)
2004 Hikari to Tomo ni... ~Jiheishou-ji wo kakaete~ (TV seriál)
Suna no utsuwa (TV seriál)
2002 Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
1998 Love Again (TV seriál)
1997 Face (TV seriál)
Kimi No Te Ga Sasayaite Iru (TV seriál)
1996 Konna wataši ni dare ga šita (TV seriál)
1995 Bokura ni Ai wo! (TV seriál)
1994 Juu nana sai (TV seriál)
Minami-kun no Koibito (TV seriál)
Wakamono no subete (TV seriál)
1993 Chance (TV seriál)
Jyajya uma narashi (TV seriál)
1992 Night Head (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky