foto

Anestis Vlahos

  • nar. 7.2.1934 (86 let)
    Prossoutsani, Drama, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nipenthes
Raw Trip
2011 Demeni kokkini klosti
2009 Moiraia shesi
2004 I skoni pou peftei
2002 Lilly's Story
1995 Me ton Orfea ton Avgousto
1993 Aftoptis martys
1989 O violistis tis fapas
1986 O kontos, o hontros kai ta manoulia
1982 O reporter
1981 Garsoniera gia deka
O Kotsos exo apo to N.A.T.O.
O sexokynigos
Panikos sta sholeia
Ta opla mou rihnoun louloudia
1980 Exodos kindynou
O Kotsos kai oi exogiinoi
O anthropos me to garyfallo
O kotsos stin E.O.K.
Thanasi, sfixe ki allo to zonari
1979 O falakros mathitis
Sto dromo tou Lamore
1977 Passi di morte perduti nel buio
1976 Exi diestrammenes zitoun dolofono
Land of the Minotaur
Roxani, i odysseia tou sex
1974 Oi kolasmenoi tou sex
1973 Oi erotomaneis
1972 Hannibal
1971 Adelfia mou, alites, poulia
Annio, i tseligopoula tis kataras
Dialexi
I kravgi tis alitheias
1969 Adouloti ratsa
Gia tin timi kai gia ton erota
I megali anastasi
I sfragida tou Theou
Listeia stin Athina
Mario, i katatregmeni voskopoula
O Davelis
1968 Argyro, i ponemeni tseligopoula
Enas kleftis me filotimo
I kardia enos aliti
Kataskopoi ston Saroniko
Kierion
O megalos dihasmos
Pire o anemos ta oneira mou
Vareia katara o dihasmos
Xerizomeni genia
1967 Agria pathi
I goissa
I koinonia mas adikise
Matomeni gi
1966 Epiheirisis 'Doureios Ippos'
Gavriela, i amartoli tis Athinas
Me tin lampsi sta matia
O fovos
O katatregmenos
Oi asyneiditoi
Pothoi ston katarameno valto
Sklavoi tis moiras
1965 Apokliroi tis koinonias
Ftohos ekatommyriouhos
I moira tou athoou
Ohi, ...kyrie Johnson
Pantrevoun tin agapi mou
1964 Anemostrovilos
Apagogi
Diogmos
Dromos horis synora
I Kypros stis floges
I gefyra tis eftyhias
Lola
O gyrismos tis manas
Oi epikindynoi
Oi kolasmenoi
Orfani stous pente dromous
Zitianos tis Agapis
1963 Fygi
Mikres Afrodites
O dromos me ta kokkina fota
To tempeloskylo
1962 I katara tis mannas
I oraia tis Roumelis
1961 Myrtia
Stegnosan ta dakrya mas
Ta matoklada sou lampoun
To spiti tis idonis
1960 Malamo
To potami
1959 Gia to psomi kai ton erota
Krystallo
1958 Mia xeni perase
Oi paranomoi
1957 Agioupa, to koritsi tou kampou
1956 Dívka v černém
O drakos
1954 Magiki polis

TV seriály

2009 Karyotakis (TV seriál)
2005 Kryfa Monopatia (TV seriál)
O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
2001 Ta paidia tis geitonias (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
1994 Tavros me toxoti (TV seriál)
1993 Otan imoun daskalos (TV seriál)
1991 I lampsi (TV seriál)
1987 I epistrofi tou skiahtrou (TV seriál)
1983 O karharias kai ta ennea kymata (TV seriál)
1982 I kravgi ton lykon (TV seriál)
O zitianos (TV seriál)
Oi dikigoroi (TV seriál)
To mystiko tou asprou vrahou (TV seriál)
1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1977 Efthymes istories (TV seriál)
O megalos xesikomos (TV seriál)
1976 En Athinais (TV seriál)
Leshi mystiriou (TV seriál)
Sta vimata tis elpidas (TV seriál)
1975 I Themis ehei... kefia (TV seriál)
O vasilias kai to agalma (TV seriál)
1973 I teleftaia anoixi (TV seriál)

Dokumentární

1978 Paraskinio (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1983 O karharias kai ta ennea kymata (TV seriál)
1982 O zitianos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky