foto

Lester Ellis Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nowhere Boys: The Book of Shadows
2015 Downriver

TV seriály

2018 Romper Stomper (TV seriál)
The Dark Heart of Things (E04)
If Blood Should Stain the Wattle (E02)
Arrival (E01)
2017 Newton's Law (TV seriál)
2016 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Golden Years (S04E02)
2015 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
Wentworth (TV seriál)
Jail Birds (S02E10)
2013 Ja'mie: Potvora ze střední (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky