foto

Aleš Zbořil

  • nar. 1968
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Správnej dres (TV film)
1988 Ztráta paměti (TV film)
1980 Kaktus (TV film)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Modrá voda (E09)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Grunt (S01E07)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2016 Morava, krásná zem II: Zrození fašismu z ducha fašaňku

TV pořady

2017 Udílení cen Františka Filipovského 2017 (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2004 AZ-kvíz Junior (TV pořad)
1998 REXESO (TV pořad)
1997 AZ-kvíz (TV pořad)
1994 Ypsilon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace