foto

Antonia Fenn

  • nar. 1970
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Die Freundin meiner Mutter (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
Toleranz (TV film)
2012 Fliegen lernen (TV film)
Kráska a zvíře (TV film)
2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Die Ausbildung
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
2010 Neviditelná láska (TV film)
2008 Mořský vlk (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2006 Krieg der Frauen (TV film)
2005 Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
2004 Okouzlující lhářka (TV film)
2002 Weihnachten (TV film)

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Aschenputtel (S04E13)
Kurzschluss (S04E12)
Angst (S04E11)
další epizody (4)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Ein dunkles Geheimnis (S04E04)
Ausgespielt (S04E03)
Ausgeblutet (S04E02)
další epizody (4)
2007 Mitten im Leben (TV seriál)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)

Dokumentární

2015 Parchim International
1993 Fremde Kinder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky