foto

Eva Almaya

  • nar. 1975
    Almería, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lope enamorado (TV film)
2015 Lejos del mar
2010 Oscarova polovina
2008 Konspirace v El Escorialu
2007 Los veraneantes
Nedělní světlo
2005 Od svítání mívám stání
2004 Tiovivo c. 1950

TV seriály

2019 Protidrogové: Costa del Sol (TV seriál)
2015 Seis hermanas (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky