foto

Alexandr Děrgaputskij

  • nar. 1.9.1962 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poklonnica

TV seriály

2019 Selfi na pamjať (TV seriál)
2017 Inspektor Kuper (TV seriál)
Paděnije (S03E04)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
Osobyje polnomočija (S01E21)
další epizody (8)
Takaja rabota (TV seriál)
Carstvo mjortvych (S01E57)
2014 Gastroljory (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Naživka (S01E30)
Šef (TV seriál)
Gruz (S02E08)
Doznavatěl (TV seriál)
Revnosť (S02E11)
2012 Chvost (TV seriál)
Ubijstvennyj aperitiv (E20)
Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Šanchajskaja roza (S01E02)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sindikat (S07E13)
2011 Šaman (TV seriál)
Krovavyj maršrut (S01E01)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Spasti akademika: Časť 2 (S02E02)
Spasti akademika: Časť 1 (S02E01)
Litějnyj (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S05E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Štorm v nějtralnych vodach (S05E06)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Žizň na export (S03E24)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Vernu za voznagražděnije (S01E04)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Jan i Iň (S03E18)
Protěčka (S03E11)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
další epizody (4)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
Episode 4 (S10E04)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chromoj čert (S02E08)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ličnyj sostav (S06E01)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Piraty XXI veka (S01E04)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
Episode 3 (S07E03)
další epizody (4)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj uik-end (S06E12)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Pulkovskij meridian (S04E06)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Vezet že ljuďam! (S04E14)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky