foto

Hugo Ateo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Noční dobrodružství: Chůvy v akci (TV film)
Tomboy: Příběh pomsty
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Moře snů
2003 Smrtící roj

TV seriály

2020 Siréna (TV seriál)
Revelations (S03E02)
2019 Arrow (TV seriál)
Starling City (S08E01)
2018 The Terror (TV seriál)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Two of Swords (S01E07)
The Magician (S01E05)
2013 Motiv (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2001 Jako ve filmu (TV seriál)
Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
2000 Todo por amor (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky