foto

Erich Pommer

  • nar. 20.7.1889
    Hildesheim, Preußen, Německá říše
  • zem. 8.5.1966 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1955 Kinder, Mütter und ein General
1954 Eine Liebesgeschichte
1952 Illusion in Moll
Nachts auf den Straßen
1940 Dance, Girl, Dance
They Knew What They Wanted
1939 Jamaica Inn
1938 Sidewalks of London
Vessel of Wrath
1937 Farewell Again
Požár nad Anglií
1934 Liliom
Music in the Air
On a volé un homme
The Only Girl
1933 Early to Bed
F.P.1
I.F.1 ne répond plus
Já a císařovna
1932 Der Sieger
Ein blonder Traum
Happy Ever After
Ich bei Tag und du bei Nacht
L. P. 1 neodpovídá
Monte Carlo Madness
Quick
Quick
Stürme der Leidenschaft
Tumultes
Un rêve blond
Vainqueur, Le
Zwei Herzen und ein Schlag
À moi le jour, à toi la nuit
1931 Autour d'une enquête
Bomby nad Monte Carlem
Capitaine Craddock, Le
Congress Dances, The
Congrès s'amuse, Le
Flagrant délit
Kongres tančí
Muž, jenž hledá svého vraha
Zápas se smrtí
1930 Einbrecher
Le chemin du paradis
Liebeswalzer
Liebling der Götter
Modrý anděl
Temporary Widow, The
The Love Waltz
Tři mládenci od benzinu
1929 Asfalt
Lež Niny Petrovny
Melodie des Herzens
1928 Alraune
Das Spreewaldmädel
Drei Kuckucksuhren, Die
Návrat
Rapsodie lásky
Špioni
1927 California
Hotel Imperial
Metropolis
Mockery
Za ostatným drátem
1926 Brüder Schellenberg, Die
Der Geiger von Florenz
Der Mann im Feuer
Der rosa Diamant
Die Boxerbraut
Faust
Herrn Filip Collins Abenteuer
Liebe macht blind
Manon Lescautová
Mein Freund der Chauffeur
Sein großer Fall
1925 Blitzzug der Liebe
Bludiště lásky
Das Mädchen mit der Protektion
Der Turm des Schweigens
Die gefundene Braut
Eifersucht
Ein Walzertraum
Frau mit dem schlechten Ruf, Die
Pietro der Korsar
Tartuffe
Varieté
Zur Chronik von Grieshuus
1924 Der Evangelimann
Finance pana velkovévody
Komödie des Herzens
Michael
Nibelungové: Smrt bohatýra
Noci Dekameronu
Poslední štace
1923 Der Steinerne Reiter
Der Wetterwart
Der verlorene Schuh
Die Prinzessin Suwarin
Seine Frau, die Unbekannte
Sklenice vody
Tatjana
Žena ďábel
1922 Bardame
Der Ruf des Schicksals
Der Taugenichts
Die Intrigen der Madame de la Pommeraye
Doktor Mabuse, dobrodruh
Fantom
Hořící důl
Luise Millerin
Tiefland
1921 Das Geheimnis von Bombay
Das Spiel mit dem Feuer
Der Roman der Christine von Herre
Der ewige Fluch
Die Dreizehn aus Stahl
Hazard
Irrende Seelen
Mord in der Greenstreet, Der
Strašidelný zámek
Toteninsel
Treibende Kraft
Unavená smrt
Vier um die Frau
Violet
Zirkus des Lebens
1920 Blut der Ahnen, Das
Das Zeichen des Malayen
Der Januskopf
Der siebente Tag
Die Nacht der Königin Isabeau
Die Tophar-Mumie
Frau im Himmel, Die
Frauenruhm
Genuine
Jagd nach dem Tode 2.Teil: Die verbotene Stadt, Die
Johannes Goth
Kabinet doktora Caligariho
Lachende Grauen, Das
Opfer
Pavouci II (Brillantová loď)
Sieger Tod
Sudí zalamejský
1919 Das ewige Rätsel
Der Totentanz
Der falsche Schein
Die Insel der Glücklichen
Die Pest in Florenz
Frau mit den Orchideen, Die
Halbblut
Harakiri
Pavouci I (Zlaté jezero)
Weg, der zur Verdammnis führt, 2.Teil - Hyänen der Lust, Der
1918 Baroneßchen auf Strafurlaub
Das verwunschene Schloß
Harry wird Millionär
Inge
Lied der Mutter, Das
Volontär, Der
1917 Das Buch des Lasters
Das Mädel von nebenan
Das Spiel vom Tode
Der Jubiläumspreis
Der Schwur der Renate Rabenau
Die Faust des Schicksals
Die Gute Partie
Die Spinne
Papa soll nicht heiraten
Zwei blaue Jungen
1916 Der Thug. Im Dienste der Todesgöttin
Streichhölzer, kauft Streichhölzer!
1915 Der Barbier von Flimersdorf
Der Herr ohne Wohnung
1914 Ein Schritt vom Weg

Scenáristická filmografie

Filmy

1938 Sidewalks of London

Režijní filmografie

Filmy

1938 Vessel of Wrath

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Od Caligariho k Hitlerovi - a.z.
1992 Die UFA - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky