foto

Borja Elgea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 La Hermandad
2004 El chocolate del loro
2001 Mujer de mi vida, La
Sólo mía
2000 Společenství
1999 Goya en Burdeos
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
Ptáček
1996 Mirada líquida
1993 El joven Picasso (TV film)

TV seriály

2012 Memoria del agua, La (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Física o química (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2001 Dime que me quieres (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace