foto

Christopher Cooke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 To My Future Assistant (TV film)
2006 Southern Comfort (TV film)
2002 Kovbojové a blázni
1993 Chantilly Lace (TV film)
1992 What She Doesn't Know (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 The Chase (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Poldové a lupiči (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
Noc mrtvých (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)

TV seriály

2017 Život beze slov (TV seriál)
M-A--MAY-JAY (S01E22)
R-U-N--RUNAWAY (S01E20)
D-I--DING (S01E18)
další epizody (6)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Your Side of the Street (E09)
Heaven Backwards (E06)
Surrender (E03)
Život beze slov (TV seriál)
S-L--SLED H-O--HOCKEY (S01E09)
T-H-A--THANKSGIVING (S01E07)
D-A-T-E--DATE? (S01E06)
další epizody (5)
Agent Carter (TV seriál)
The Edge of Mystery (S02E08)
The Atomic Job (S02E05)
A View in the Dark (S02E02)
2015 Resurrection (TV seriál)
Loved in Return (S02E13)
Prophecy (S02E10)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Sixty Feet Under (S01E09)
Resurrection (TV seriál)
Miracles (S02E07)
Old Scars (S02E04)
Revelation (S02E01)
další epizody (5)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
Business Casualty (S02E12)
My Brother's Reaper (S02E10)
No Reaper Left Behind (S02E09)
další epizody (5)
2008 Army Wives (TV seriál)
Duplicity (S02E10)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
Rebellion (S01E14)
Hungry for Fame (S01E11)
2007 Family of the Year (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Cop (S01E08)
What About Blob (S01E05)
Charged (S01E02)
2006 The Loop (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Malum (E05)
Pilot (E01)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
Příšery (S09E14)
Pod povrchem (S09E12)
2001 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Something Borrowed (S06E13)
Bear Trap (S06E11)
Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)
Daemonicus (S09E03)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
The Longest Day (S03E20)
Cinderella Story (S03E17)
Valentine's Day Massacre (S03E14)
další epizody (4)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Blow Out (S06E08)
ManHunt (S06E05)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E08)
Indian Summer (S03E05)
Homecoming (S03E02)
další epizody (5)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Full Moon Rising (S02E05)
Crossroads (S02E02)
Beauty Contest (S01E12)
další epizody (6)
V.I.P. (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1988 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
A Fair Shake: Part 2 (S07E22)
Amends (S07E18)
A Class Act (S07E16)
další epizody (5)
1987 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Greed (S07E07)
Different Drummer (S07E04)
The City Is Burning (S07E02)
další epizody (8)
1986 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Revenge (S06E09)
Sorry, Right Number (S06E03)
Schedule One (S06E01)
další epizody (7)
1985 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Power (S05E10)

Dokumentární

2009 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)
1992 MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
1980 The Metaphor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky