foto

Stephen W. Tenner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Devil Within
2015 Naz & Maalik
Pain
2012 Rhymes with Banana
2011 Higher Ground
We Are the Hartmans
2010 Vanishing
2004 Down to the Bone

TV seriály

2018 Vražedné město (TV seriál)
2014 Hunt with John Walsh, The (TV seriál)
2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)

Dokumentární

2017 Právo ulice: Bronx (TV seriál)
Vražda podle plánu (TV seriál)
2016 #killerpost (TV seriál)
Tady žije ďábel (TV seriál)
Tohle je vražda (TV seriál)
2015 Rozpletení případu (TV seriál)
2014 Dokonalá vražda (TV seriál)
2013 Poslední noc v … (TV seriál)
Zabil bych pro tebe (TV seriál)
2012 Opovrhovaní: zločiny z vášně (TV seriál)
2009 Z deníku uprchlíka (TV seriál)

TV pořady

2013 Deadline: Vyšetřování s Tamron Hallovou (TV pořad)
2010 Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky