foto

Helena Plecháčková Korejtková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Policie Modrava (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Dobrák od kosti (E05)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (S01E05)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
Manželství nebo život (S02E02)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Extrovka (S02E61)
Bouchne to! (S02E60)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)
2004 Etiketa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace