foto

Tomáš Turek

  • nar. 30.8.1961 (56 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nehoda (studentský film)
2014 Zejtra napořád
2011 Naši furianti (divadelní záznam)
Soud (amatérský film)
Tambylles (studentský film)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Pouta
2008 Běsi (divadelní záznam)
Nebe a Vincek (TV film)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)
2006 Po hlavě... do prdele
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (11)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace