foto

Pamela Malouf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Taking Back Our Town (TV film)
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Love Song (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
Proměna srdce (TV film)
1997 Time to Say Goodbye?
Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Po dlouhém tichu (TV film)
The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
The Rockford Files: Punishment and Crime (TV film)
Thrill (TV film)
1995 The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1994 A pak tam byl jeden (TV film)
Eyes of Terror (TV film)
Hledání Grace (TV film)
Jiný život (TV film)
The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
1991 Fire in the Dark (TV film)
1990 Láska v Seattlu (TV film)
Shangri-La Plaza (TV film)
Vražda na dobírku (TV film)
Without You I'm Nothing
1989 Sladké ptáče mládí (TV film)
1988 Nightingales (TV film)

TV seriály

2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Příprava na úder (S01E21)
Lazarus (S01E18)
Sto dnů (S01E15)
další epizody (4)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Plán (S01E09)
Výslech (S01E06)
Přiznání (S01E03)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Brother (S02E09)
The Parent (S02E06)
The Liar (S02E03)
2015 Resurrection (TV seriál)
Steal Away (S02E12)
2014 Resurrection (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Afflictions (S02E06)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1992 Edge, The (TV seriál)
The Fifth Corner (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1989 Nulová šance (TV seriál)
The Greek (S01E11)
The Pawn (S01E08)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The Legacy (S01E05)
The Condemned (S01E04)
The System (S01E02)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Atentátník (S01E22)
Útěk (S01E20)
Ošklivé káčátko (S01E18)
další epizody (6)
1985 MacGyver (TV seriál)
MacGyver na odstřel (S01E10)
Plameny pekelné (S01E08)
Poslední boj (S01E07)

Dokumentární

1993 Moderní zázraky (TV seriál)

TV pořady

2014 Opposite Worlds (TV pořad)
2008 Dance War: Bruno vs. Carrie Ann (TV pořad)
2007 Crowned: The Mother of All Pageants (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 The Joe Schmo Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky