foto

Betsy Brantley

  • nar. 20.9.1955 (63 let)
    Rutherfordton, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 This Man's Life
2002 Andělíček
Impact (TV film)
1999 Dvojí obvinění
Encounter, The
Makléř
1998 Drtivý dopad
Mercury
1997 Washingtonovo náměstí
1996 Schizopolis
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1993 Konečné odvolání (TV film)
Kost a kůže
Ovčák na skále
1992 Yesterday Today (TV film)
1990 Havana
Temný anděl
1988 Big Knife, The (TV film)
Falešná hra s králíkem Rogerem
1987 Life Story (TV film)
Princezna Nevěsta
Sny ztracené, sny nalezené... (TV film)
Čtvrtý protokol
1985 Láska v Orient expresu (TV film)
1984 Jiná země
1982 Pět dní jednoho léta
1981 Shock Treatment

TV seriály

1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Second Noah (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
London Embassy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Tančící figurky (S01E02)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace