foto

Craig Rees

  • nar. 10.1.1974 (46 let)
    Leamington Spa, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Annabellum: The Curse of Salem
2017 Lake Alice
2015 Violence
Whispers
2009 Sutures
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář

TV seriály

2004 Lékařské záhady (TV seriál)
You're Not Alone (E01)
2003 Angel (TV seriál)
Hráči (S04E16)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Sex v jiném městě (S03E14)
Akta X (TV seriál)
Adžarv (S08E06)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
The State Dinner (S01E07)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky