foto

Héctor Suárez Gomiz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chavez
2007 Jediná dlouhá noc
1994 La quebradita
Tesoro de Clotilde, El
1992 Más que alcanzar una estrella
Tres son peor que una
1991 Federal de narcoticos
1987 Moon Spell

TV seriály

2019 Betty en NY (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2007 Tiempo final (TV seriál)
Zorro: Meč a růže (TV seriál)
2006 Amor sin condiciones (TV seriál)
2003 Mirada de mujer: El regreso (TV seriál)
2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1995 Premio mayor, El (TV seriál)
1993 Sueño de amor (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
1990 Alcanzar una estrella (TV seriál)
Balada por un amor (TV seriál)
1988 Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
1984 Principessa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky