foto

Thorsten Feller

  • nar. 1.4.1973 (47 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
2007 Free Rainer
Vaterherz (TV film)
2006 Krieg der Frauen (TV film)
Oko za oko (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
Sex Up - Ich könnt' schon wieder (TV film)
Vidíš mě? (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
2003 Soloalbum
2002 Feuer, Eis und Dosenbier
Wilde Mädchen - Wer küsst Paul?
2001 Holky to chtěj taky
1996 Někdo to rád holky

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Jagdrevier (S02E05)
2013 Sekretářky (TV seriál)
Das Jubiläum (S01E08)
Berger stirbt (S01E07)
Schoeners neue Freundin (S01E06)
další epizody (8)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kraft der Gefühle (S11E32)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Brautvater (S03E13)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Tod eines Models (S02E02)
Herz in Not (S02E01)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Plavba za štěstím (E02)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
Sex-Inserate (S01E02)
Top oder Flop (S01E01)
1997 Lexx (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky