foto

Ian Meehan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Secret Scripture
2014 Poison Pen
2013 How to Be Happy

TV seriály

2016 Vikingové (TV seriál)
Poslední loď (S04E10)
2009 Roy (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Squared Circle

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Squared Circle

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Squared Circle

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 Squared Circle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky