foto

Sophie Deloche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Parole contre Parole (TV film)
Vražedná sezóna: Temná záhada (TV film)
2015 Vražedná sezóna: Žlutý kosatec (TV film)
2013 Vražedná sezóna: Pomsta podle Bible (TV film)
2012 Comme un air d'autoroute (TV film)
2011 Červená zima (TV film)
2007 Vérités assassines (TV film)
2003 Zéro défaut
2002 Tout contre Léo (TV film)
2001 Quatre copains (TV film)
1991 Annabelle partagée

TV seriály

2017 Les Engagés (TV seriál)
2011 Vestiaires (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky