foto

Clayton Evertson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flatland
Salvation
2018 Labyrint: Vražedná léčba
2017 24 hodin života
Finders Keepers
2016 Grimsby
Honey 3: Tanec v krvi
2015 Nekonečná řeka
2013 Zulu
2009 Natalee Hollowayová (TV film)
2008 Král Škorpión: Vzestup Říše

TV seriály

2020 Vychováni vlky (TV seriál)
Umbilical (S01E09)
Mass (S01E08)
Faces (S01E07)
další epizody (8)
2018 Origin (TV seriál)
2017 The Last Post (TV seriál)
Our Girl (TV seriál)
Nepal Tour - Episode 4 (S03E04)
Nepal Tour - Episode 3 (S03E03)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2011 Planet of the Apemen: Battle for Earth (TV seriál)
1987 Shark Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky