foto

Anna Pritchard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2013 The Psychopath Next Door (TV film)
2010 Dive (TV film)
2009 Freefall (TV film)

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
další epizody (8)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (7)
2017 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
Kořist (S03E03)
Arcadia (S03E02)
další epizody (4)
2014 The Secrets (TV seriál)
2013 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Nearly Famous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky