foto

Zsuzsa Einhorn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Don Juan kopaszodik (TV film) - set dekoratér
Ezerkilencszáztizenkilenc (TV film) - set dekoratér
2019 Soudruh Drákulič - set dekoratér
2017 A színésznő (TV film) - set dekoratér
2016 Memo (TV film) - set dekoratér
Tranzitidő (TV film) - set dekoratér
2015 A fekete bojtár (TV film) - set dekoratér
A szomorú kacagány - set dekoratér
Moje matka a další cvoci v rodině - set dekoratér
Ranní horečka - set dekoratér
2014 A rajzoló (TV film) - set dekoratér
Swing - set dekoratér
Utolsó órák (TV film) - set dekoratér
2013 A galamb papné (TV film) - set dekoratér
Boží šichta - set dekoratér
Hőskeresők (TV film) - set dekoratér
Mariann eljegyzése (studentský film) - set dekoratér
2012 Pillangó (TV film) - set dekoratér
2011 A halálba táncoltatott leány
Bulvár (TV film) - set dekoratér
Hangyatérkép (TV film) - set dekoratér
Ideje az öregségnek (TV film) - set dekoratér
Kaland - set dekoratér
Nebeský ptáček (TV film) - set dekoratér
Tawaret (TV film) - set dekoratér
Zkouška - set dekoratér
Ármány és szerelem Anno 1951 (TV film) - set dekoratér
2009 A vágyakozás napjai - set dekoratér
2007 Nincs kegyelem - set dekoratér
2005 Porcelánová panenka - set dekoratér
2001 Nexxt - set dekoratér
Sacra Corona - set dekoratér
1994 A gyilkos én vagyok (TV film) - set dekoratér
Az álommenedzser (TV film) - set dekoratér
Egy tubarózsa - set dekoratér
Változó felhőzet (TV film) - set dekoratér
1993 Alfa (TV film) - set dekoratér
Edith és Marlene (TV film) - set dekoratér
Egy történet története (TV film) - set dekoratér
Szatírvadászat a tölgyfaligetben (TV film) - set dekoratér
1992 Cirkusz (TV film) - set dekoratér
Razzia az Aranysasban (TV film) - set dekoratér
Várunk rám (TV film) - set dekoratér
1991 Az apostol (TV film)
1990 Kéz kezet mos (TV film) - set dekoratér
1988 A miniszter (TV film) - set dekoratér
Hétpróbások (TV film) - set dekoratér
Szigorú idők (TV film) - set dekoratér
1986 Rafinált bűnösök (TV film) - set dekoratér
1985 A hírdetés (TV film) - set dekoratér
1983 Osztozkodás (TV film) - set dekoratér
1982 Kedves hazug (TV film) - set dekoratér
1981 Kiválasztottak (TV film) - set dekoratér
Mondja, Struccné (TV film) - set dekoratér
1977 Kossuth vagy Széchenyi (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2018 A tanár (TV seriál) - set dekoratér
2017 Tömény történelem (TV seriál) - set dekoratér
Károly Róbert és a nehezen szerzett királyság / I. Béla és az ingatag trónszék (S02E08) - set dekoratér
Attila, hun király és isteni ostora / A hét vezér és a vérszerződés (S02E07) - set dekoratér
Beatrix királyné és a gasztroforradalom / Czinka Panna, az első prímás (S02E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2016 Tömény történelem (TV seriál) - set dekoratér
Dózsa György és a kannibál jobbágyok / Farkas Bertalan és az űrutazás / 6:3 és a szovjet telefonok (S01E08) - set dekoratér
Fejetlenség a Hunyadi családban / Hunor, Magor és a szivárványszínű csodaszarvas (S01E07) - set dekoratér
Julianus barát és az elhagyott őshaza / Zrínyi Miklós és vadkanarcú felesége (S01E06) - set dekoratér
další epizody (8)

Dokumentární

2020 A Vörös gróf - Károlyi Mihály bűnei - set dekoratér
2016 A virtuóz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky