foto

Rolf Silber

  • nar. 2.8.1953 (66 let)
    Seligenstadt, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Alles Verbrecher - Leiche im Keller (TV film)
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
2011 Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Pozor na doktora (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Durch diese Nacht (TV film)
Navzdory osudu (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
2005 Mein Vater und ich (TV film)
Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Perfektní život (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Der Millionär und die Stripperin (TV film)
Ein Sommertraum (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
1997 Ein Schloß für Rita (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1996 Echte Kerle
1995 Tödliche Hochzeit (TV film)
Willkommen in Babylon (TV film)
1989 Lockvögel (TV film)
1986 Stadtpiraten, Die (TV film)
1984 Kassensturz

TV seriály

1991 Käpt'n Blaubärs Seemannsgarn (TV seriál)
1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1982 Keine Startbahn West - Eine Region wehrt sich

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Alles Verbrecher - Leiche im Keller (TV film)
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
2011 Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 Pozor na doktora (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Durch diese Nacht (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
2005 Mein Vater und ich (TV film)
Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Perfektní život (TV film)
2002 Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Ein Sommertraum (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
1996 Echte Kerle
1995 Willkommen in Babylon (TV film)
1994 Ausgespielt (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
1989 Lockvögel (TV film)
1986 Stadtpiraten, Die (TV film)
1984 Kassensturz

TV seriály

1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)

Dokumentární

1982 Keine Startbahn West - Eine Region wehrt sich

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Nur für eine Nacht (TV film)
1987 Schloß & Siegel
1983 Schwestern (TV film)

Dokumentární

2006 Akademie bin ich - People i met on my 40th Birthday, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky