foto

Serge Meynard

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Le Poids des mensonges (TV film)
2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
2011 La nuit du réveillon (TV film)
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2009 Zločinecký ráj (TV film)
2008 Miroir, mon beau miroir (TV film)
2006 Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Crime des renards, Le (TV film)
2004 Caution personnelle (TV film)
Vražedná noc (TV film)
2002 Hôpital souterrain (TV film)
2001 Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
Maimiti, dítě ostrovů (TV film)
1999 Voyous, voyelles
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
Un après midi au parc
1997 Cri du corbeau, Le (TV film)
1996 Le Sang du renard (TV film)
1995 Sa dernière lettre (TV film)
1992 Parfum de bébé (TV film)
Sexes faibles!
1990 Blé en herbe, Le (TV film)
1987 Oeil au beur(re) noir, L'
1986 Iguane, L'
1979 Villandry

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Miroir, mon beau miroir (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky