foto

Sebastian Kroehnert

  • nar. 17.8.1980 (39 let)
    Oberhausen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
2015 Wer Wind sät (TV film)
2013 Copy und Paste
2010 Liebe ist nur ein Wort (TV film)
2008 Hardcover
2007 Nichts ist vergessen (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
2004 Kleinruppin Forever
Pomsta živých smolařů
2003 Die Klasse von '99
Mädchen Nr. 1 (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Herz über Kopf
2000 Schule
1999 Jezero smrti (TV film)
1994 Svens Geheimnis (TV film)
1993 Lok, Die

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Kybernetická bouře (S14E12)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky