foto

Lon Diamond

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Nechte to na Beaverovi
1990 Poochinski (TV film)

TV seriály

2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1994 Wild Oats (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Dokumentární

2015 Once in a Lew Moon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace