foto

Aykut Kayacik

  • nar. 4.12.1962 (56 let)
    Akhisar, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
Das schaffen wir schon
Der Sohn (TV film)
2016 Schwimmstunde
2015 300 Worte Deutsch
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
Frauen verstehen (TV film)
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2013 Bubu, malý duch
Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
Schlaflos in Istanbul (TV film)
Stopy zločinu (TV film)
Willkommen bei Habib
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Offroad
Willkommen im Krieg (TV film)
Zenne
Štěstí
2011 Almanya - vítejte v Německu
Liebeskuss am Bosporus (TV film)
2010 Gurbet - Fremde Heimat (studentský film)
První láska (TV film)
Seppi & Hias - Bayerisch-Türkische Lausbubengeschichten (studentský film)
Takiye: Allah yolunda
Tod in Istanbul (TV film)
Vater Morgana
2008 Evet, beru si tě!
Fast track: no limits
Kriminálka Istanbul - Svatyně smrti (TV film)
Tatort - Auf der Sonnenseite (TV film)
2007 Blindflug
Copacabana (TV film)
Große Lügen!
Místo činu: Kolín - Noční vysílání (TV film)
Tajemný poklad Tróje (TV film)
Vivere
2006 Geküsst wird vor Gericht (TV film)
Meine verrückte türkische Hochzeit (TV film)
Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
2005 Neuschwanstein Conspiracy (studentský film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Tatort - Rache-Engel (TV film)
2004 Inspektor Rolle - Herz in Not (TV film)
Inspektor Rolle - Tod eines Models (TV film)
Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
2003 Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)
Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
Inspektor Rolle - Staatsgeheimnis (TV film)
Inspektor Rolle - Top oder Flop (TV film)
Šance na zhubnutí (TV film)
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Pravidla úspěchu
Ve jménu genetiky (TV film)
Zúčtování s minulostí
2000 England!
Freunde
1999 Lola + Bilidikid
Starkes Team - Im Visier des Mörders, Ein (TV film)
1998 Dunckel (TV film)
1993 Dunkle Schatten der Angst
1991 Superstau

TV seriály

2017 Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Die Kanzlei (TV seriál)
Huck (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Spiel des Lebens (S03E09)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
2011 Bizim Yenge (TV seriál)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Kočičí trápení (S01E10)
Kriminalista (TV seriál)
Vina a trest (S05E03)
2009 Klimawechsel (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Běsnící srdce (S03E04)
Srdeční záležitost (S03E03)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta ke dnu (S02E01)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
Falešná stopa (S02E05)
Stůl a lože (S02E04)
další epizody (5)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Cena cti (S01E12)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Zebralla (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Beastly Male

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace