foto

Roger Murray-Leach

  • nar. 25.6.1943 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2000 Důvěra (TV film)
1997 Divoká stvoření
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1992 Mrs. 'arris Goes to Paris (TV film)
1991 Twenty-One
1989 Goldeneye (TV film)
Quinnův případ
1988 Ryba jménem Wanda
1987 Hearts of Fire
1986 Profesore, jdete pozdě!
1985 Obrana říše
1984 Duch Vánoc (TV film)
1983 Místní hrdina
1982 Tangiers
1975 Further Up Pompeii! (TV film)

TV seriály

1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Bloomers (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Scoop (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 Q5 (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Broaden Your Mind (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2014 James McNeill Whistler and the Case for Beauty
2005 C.S. Lewis: Beyond Narnia (TV film)

TV pořady

1968 Marty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace