foto

Ernst August Schepmann

  • nar. 21.6.1931 (88 let)
    Hattingen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nebel
1998 Höllische Nachbarn (TV film)
1985 Lindhoops Frau (TV film)
1974 Die Kugel war Zeuge (TV film)
1969 Heinrich VI. - Der Krieg der Rosen 1. Teil (divadelní záznam)
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Moral (TV film)
1966 Drei Schwestern (TV film)
Wir machen Musik - Eine kleine Harmonielehre (divadelní záznam)
1964 Umbruch (TV film)
1963 Penthesilea (TV film)
1962 Die Nachfolgerin (TV film)
1957 Montserrat (TV film)

TV seriály

2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
1994 Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Die Insel (TV seriál)
1986 Der Eugen (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1970 Die Kramer (TV seriál)
Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)

Dokumentární

2016 Eva Hesse
2011 Terra Mater (TV seriál)
2009 The Last Giants - Wenn das Meer stirbt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky