foto

Steve Arnold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Dobrodružství s robotem
2011 The Pool Boys
2010 Repo
Velký třesk
2009 Vražedný termín
2008 Em
2006 The Genius Club

TV seriály

2021 Midnight Mass (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2020 Utopia (TV seriál)
Stay Alive, Jessica Hyde (E08)
Talking Hurts (E07)
Respect Your Purpose (E06)
další epizody (8)
2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Henry Deaver (S01E09)
Past Perfect (S01E08)
další epizody (10)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
50. kapitola (S04E11)
další epizody (13)
2015 Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
38. kapitola (S03E12)
37. kapitola (S03E11)
další epizody (13)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (13)
2013 Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
12. kapitola (S01E12)
11. kapitola (S01E11)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky