foto

Luc Feit

  • nar. 28.6.1962 (58 let)
    Lucembursko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
Tatort - National feminin (TV film)
2019 De Buttek
Skin Walker
Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2018 Murer - Anatomie procesu
Nikdy neodvracej zrak
Supermaník se vrací
2017 Starý páky
Storm a tajné psaní
2016 Aus der Haut (TV film)
Egon Schiele
Noc tisíce hodin
Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
Tatort – Dunkelfeld (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
Eng nei Zäit
Mein Sohn Helen (TV film)
Odvrácená strana měsíce
Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Tatort - Kälter als der Tod (TV film)
2014 Fieber
Oorlogsgeheimen
Památkáři
Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2013 Alaska Johansson (TV film)
Die Erfindung der Liebe
Frau Ella
2012 Das Kind
Mrtvý bod
Schatzritter
Slave
2010 Snowman's Land
Tatort - Wie einst Lilly (TV film)
Trouble No More
2009 Die Trickser (TV film)
House of Boys
Réfractaire
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
Lumen
Mr_Right_22
2006 Esperanza
Perl oder Pica
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Der Mörder meines Vaters (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
Tatort - Am Abgrund (TV film)
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Láska v myšlenkách
Macho v nesnázích (TV film)
2003 Le club des chômeurs
2002 Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
2001 Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Frau2 sucht HappyEnd
Sass
Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Erkan & Stefan
Mind Hunter (TV film)
Stunde des Wolfs (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
1999 Allee der Kosmonauten (TV film)
Hamburk - město strachu (TV film)
Nic než pravdu
1998 Spáč (TV film)
Strand (studentský film)
Tatort - Bildersturm (TV film)
1997 Ausgerastet (TV film)
Back in Trouble
Röpers letzter Tag (TV film)
1996 Blinde Kuh, Die
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
Oben - Unten
1989 Schacko Klak
1987 Reise das Land, Die

TV seriály

2019 Capitani (TV seriál)
Osm dní (TV seriál)
Frieden (E08)
Absolution (E07)
Verzweiflung (E06)
další epizody (8)
Meuchelbeck (TV seriál)
Heimat ist ein Gefühl (S02E06)
Der Feind in deinem Bett (S02E05)
Unter Druck (S02E04)
další epizody (6)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
Dark (TV seriál)
Minulost a současnost (S01E03)
Kriminalista (TV seriál)
Vysoké riziko (S12E03)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Annäherungen (S02E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
2015 Meuchelbeck (TV seriál)
Hier und weg (S01E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Seemannstod (S07E01)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Fenster zum Hof (S05E21)
Kobra 11 (TV seriál)
Temná strana (S19E01)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Odplata (S08E04)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Adel verpflichtet (S02E24)
2006 Mein Leben & ich (TV seriál)
Nachtwache (S05E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztráta kontroly (S09E15)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E05)
2002 Das Duo (TV seriál)
Totes Erbe (E03)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 De Buttek
2000 Dessous
1999 Boys Briefs

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 De Buttek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky