foto

Eriko Hacune

  • nar. 24.3.1982 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wî â Ritoru Zonbîzu
2017 Cuki to kaminari
2014 25 Nijyu-Go
Bannó kanteiši Q: Mona Riza no hitomi
2013 Gaččaman
2012 Emperor
2011 Mitsuko kankaku
2010 Norské dřevo
2007 1303 góšicu
2006 Have a Nice Day
2002 Bom!
2000 Oshikiri
Uzumaki

TV seriály

2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál)
Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2002 Satorare (TV seriál)
2000 マッチポイント! (TV seriál)
1999 Labyrinth (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace