foto

Andrew Friedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Casual Encounters
2015 CSI: Immortality (TV film)
It's Us
2014 Ulička hanby
2013 Z cizího krev neteče
2011 Let's Do This! (TV film)
2010 Golf Millions
2008 Max Payne
2007 Bratři Solomonovi
Closing Escrow
Smrtonosná past 4.0
2006 Moje superbejvalka
2005 Moje krásná čarodějka
2004 Terry Tate, Office Linebacker: Sensitivity Training
1998 „Sladká“ pomsta (TV film)

TV seriály

2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Zelenáč (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Wins the Big Game (S13E09)
Charlie's Home Alone (S13E08)
2017 Future Man (TV seriál)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Nobodies (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Old Lady House: A Situation Comedy (S12E03)
2016 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
McPoyle vs. Ponderosa: The Trial of the Century (S11E07)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Děda se závazky (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
W/ Bob and David (TV seriál)
2014 Benched (TV seriál)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
Pan kritik (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Gun Fever Too: Still Hot (S09E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jednou ničema (S11E05)
2012 Sketchy (TV seriál)
Unsupervised (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis Gets Divorced (S06E02)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Great Recession (S05E03)
2007 Derek and Simon: The Show (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Big Day (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
2005 Dvojčata (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Got Molested (S01E07)
Stacked (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2006 Underground, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky