foto

Lucy DeVito

  • nar. 11.3.1983 (38 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Blonde
2020 Marvelous and the Black Hole
2019 Cubby
Dumbo
Jumanji: Další level
2018 Můžete mi kdy odpustit?
2017 Speech & Debate
2016 A Cinderella Christmas (TV film)
Curmudgeons
Patriettes (TV film)
The Comedian
2014 Santa Con
2013 Syrup
2012 Sleepwalk with Me
2010 Beware the Gonzo
2009 Leaves of Grass
2008 A Quiet Little Marriage
Každý má svůj sen
2007 Bezcenný syn
Hezké sny
2005 This Revolution

TV seriály

2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
2015 Deadbeat (TV seriál)
Finger F... Ked (S02E13)
The Ghost of Christmas Presents (S02E12)
The Polaroid Flasher (S02E11)
další epizody (12)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Pieces of Sue (S01E10)
Sixty Feet Under (S01E09)
Calamityville Horror (S01E07)
další epizody (8)
2013 Alpha House (TV seriál)
2012 Girls (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Caught on Tape (S01E12)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Finds a Dumpster Baby (S03E01)
2006 Crumbs (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis and Dee Get a New Dad (S02E10)
Mac Bangs Dennis' Mom (S02E04)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Curmudgeons

Host

TV pořady

2001 Lorraine (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky