foto

Robert Engels

  • nar. 1949
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
1992 Twin Peaks

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
Veni, Vidi, Vici (S01E12)
2001 Murder in Small Town X (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1997 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Rescue (S01E15)
Masked Marauders (S01E13)
1993 Sirény (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life and Death (S02E22)
The Path to the Black Lodge (S02E20)
On the Wings of Love (S02E18)
další epizody (5)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Arbitrary Law (S02E09)
Demons (S02E06)
Laura's Secret Diary (S02E04)
další epizody (5)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky