foto

Matty Cardarople

  • nar. 9.2.1983 (36 let)
    Exeter, New Hampshire, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am Woman
Itsy Bitsy
2018 Block Island
2017 Loganovi parťáci
Pěkně blbě
Zůstaň nablízku
2016 The 4th
Ženy 20. století
2015 Fun Size Horror: Volume Two
Jurský svět
Skautův průvodce zombie apokalypsou
2014 Life Partners
Návrat blbýho a blbějšího
2011 0s & 1s
2009 Absolute Evil
2008 Tvrďák Taylor
2007 Ambiciózní blondýnka

TV seriály

2019 Archibald's Next Big Thing (TV seriál)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The End (S03E07)
Penultimate Peril: Part 2 (S03E06)
Slippery Slope: Part 2 (S03E02)
další epizody (4)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola osmá: Bitva u Starcourtu (S03E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Into the Breach (S10E16)
2018 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
Carnivorous Carnival: Part 2 (S02E10)
Carnivorous Carnival: Part 1 (S02E09)
The Hostile Hospital: Part 2 (S02E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Číselný limit (S15E19)
2017 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
The Wide Window: Part One (S01E05)
The Reptile Room: Part Two (S01E04)
další epizody (5)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola pátá: Dig Dug (S02E05)
Kapitola první: Šílená Max (S02E01)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
A Coldie But a Goodie (S02E05)
Nová holka (TV seriál)
Heat Wave (S05E09)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Ruku na to (S03E05)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Locks of Love (S01E11)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Ustavičná hrůza a nespokojenost (S01E09)
Selfie (TV seriál)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
2010 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše potíže s řízením (S09E12)

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky