foto

John Hyams

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 All Square
2012 Dračí oči
Univerzální voják 4: Odplata
2009 Razzle Dazzle, The
Univerzální voják III: Znovuzrození
2003 Fight Day
1997 One Dog Day

TV seriály

2019 Black Summer (TV seriál)
Odkaz (TV seriál)
There's a World Where Your Dreams Came True (E10)
2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Anthem (S05E14)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Last Minute Resistance (S04E19)
Sanctuary (S04E12)
The Originals (TV seriál)
Voodoo in My Blood (S04E08)
Chicago Fire (TV seriál)
Ignite on Contact (S06E02)
2016 The Originals (TV seriál)
Where Nothing Stays Buried (S03E20)
Wild at Heart (S03E11)
2015 Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Down the Mississippi (S02E07)
White Light (S02E02)
další epizody (4)
2014 Z Nation (TV seriál)
Doctor of the Dead (S01E13)
Zunami (S01E08)
Resurrection Z (S01E06)
další epizody (5)
2005 Slepá justice (TV seriál)

Dokumentární

2006 Rank
2002 The Smashing Machine
1986 America Undercover (TV seriál)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Univerzální voják 4: Odplata

TV seriály

2017 Z Nation (TV seriál)
The Vanishing (S04E03)
Escape from Zona (S04E02)
2015 Z Nation (TV seriál)
Down the Mississippi (S02E07)
White Light (S02E02)
2014 Z Nation (TV seriál)
Doctor of the Dead (S01E13)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Lovci dinosaurů

Producentská filmografie

Filmy

1997 One Dog Day

TV seriály

1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2006 Rank

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Black Summer (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace