foto

Vincent Laresca

  • nar. 21.1.1974 (45 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Astma
2013 Hra na hraně
2011 Gun Hill Road
2010 Odpočítávání
2008 Dům na špatné adrese
Přesný zásah
Tvrďák Taylor
2007 Gardener of Eden
2006 Rychle a zběsile: Tokijská jízda
Ráže .45
TV: The Movie
Vášeň v tanci
2005 Coach Carter
Kiss Kiss Bang Bang
Legendy z Dogtownu
2004 Letec
2003 Detektivové z Hollywoodu
Whatever We Do
2002 Impérium
Těžký prachy
2001 Svět podle Prota
2000 Než se setmí
Věznice
1999 Bezva polda
Just One Time
Navždy má
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Hustší než krev (TV film)
1997 Na vlastní pěst
Opravdová blondýnka
Země policajtů
Ďáblův advokát
1996 Basquiat
Ještě na to máme!
Money Shot, The
Ripe
Romeo a Julie
Smrtící léčba
Spiklenci
Suplent
1995 Vlak plný peněz
1994 Takhle se mi to líbí
1992 Poručík
Respekt

TV seriály

2018 Špinaví poldové (TV seriál)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Cry Havoc (S03E08)
Straight Through The Heart (S03E07)
další epizody (9)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Behind the Mask (S02E12)
The Quality of Mercy (S02E11)
další epizody (13)
2016 Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
For I Have Sinned (S01E12)
The Breach (S01E11)
další epizody (13)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Nacho (S01E03)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
FZZT (S01E06)
Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Happy Endings (S01E11)
King's Castle (S01E10)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Říjnové překvapení (S15E06)
2012 The Unknown (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Neporažený (S01E09)
Lovci zločinců (TV seriál)
Hazardní mise (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
To Tell the Truth (S01E18)
Dobrá manželka (TV seriál)
Rozchod (S02E10)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Signed, Sealed, Delivered (S03E09)
Just Between Friends (S03E06)
Parental Guidance Required (S03E03)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hranice (S02E03)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ghost (S01E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Šrámy z boje (S06E05)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Jedna hodina (S03E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
2006 Tráva (TV seriál)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rio (S05E01)
Jeden z nás (S04E25)
Běsnění (S04E24)
2005 Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Zapalovač za trest (S01E09)
Světla za trest (S01E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zachránit si tvář (S05E08)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S03E12)
Day 3: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S03E11)
Day 3: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S03E10)
další epizody (4)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Putting Out Fires (S01E02)
Pilot (S01E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (8)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Letting Go (S06E12)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Sisters of Mercy (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace