foto

Kjell-Åke Andersson

  • nar. 7.6.1949 (71 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Mig äger ingen
2011 Någon annanstans i Sverige
2009 TV-feber (TV film)
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2007 Pirret
2003 Pojďme si hrát
2001 Familjehemligheter
1996 Juloratoriet
1992 Min store tjocke far
1988 Friends

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
2002 Stackars Tom (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1995 Majken (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Lyckans ost
1982 Dom unga örnarna (TV film)
Sten Stensson Steen går igen (TV film)
1980 Vi hade i alla fall tur med vädret (TV film)

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)

Video kompilace

2002 ABBA: The Definitive Collection (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Den enda vägen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky