foto

Kim Greist

  • nar. 12.5.1958 (59 let)
    Stamford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zoe
2000 Hiding Place, A
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Rockin' Good Times
1998 The Rose Sisters
1996 Last Exit to Earth (TV film)
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
1995 Nevítaná návštěva
1994 Roswell (TV film)
1993 Neuvěřitelná cesta
1992 Duplicates (TV film)
1991 Payoff (TV film)
1990 Proč já?
1988 Pointa
1987 Vyhoď máti z vlaku
1986 Červený drak
1985 Brazil
1984 C.H.U.D.

TV seriály

2000 Akta X (TV seriál)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)

Dokumentární

1985 What Is Brazil? (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace