foto

Laura Jordan

  • nar. 10.4.1977 (43 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Blumenthal
2009 The Twenty
2008 Jízda do pekel 2
2007 Konečná verze
Solstice
The Red Chalk
2006 The Night of the White Pants
Thr3e
2005 Berkeley
Pure
2003 Naked Hotel (TV film)
2002 Skutečný svět (TV film)

TV seriály

2017 Znovu 20 (TV seriál)
Forged in Fire (S04E03)
2016 The Path (TV seriál)
The Era of The Ladder (S01E02)
2014 Glee (TV seriál)
Bash (S05E15)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Uprázdněné místo (S02E02)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Poslední vůle (S01E02)
Patriarchát (S01E01)
Frisky Dingo (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2004 Camp Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky