foto

Yeong-gyu Song

  • nar. 18.4.1970 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extreme Job
Yagusonyeo
2017 V.I.P.
2016 Hapeu
Pandora
Seom. sarajin salamdeul
Teurik
2015 Lanjeri salinsageon
2014 Až na doraz
Cheongchoonhagdang : pungkimoonlan bossam yasa
2013 Sowon
2011 Booleojin hwasal
2009 Gut moning peurejideonteu
2006 Domabaem
2005 Gonggongui jeok 2
2004 Eodiseonga noogoongae mooseun Ili saenggimyeon teullimeobsi natananda Hongbanjang

TV seriály

2020 Gumihodyeon (TV seriál)
2019 Neoui noraereul deulryeojweo (TV seriál)
2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Iriwa anajwo (TV seriál)
Miseu ma, boksooui yeoshin (TV seriál)
Vzpomínky na Alhambru (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
Sorangeui ondo (TV seriál)
Sseokeul (TV seriál)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
Boolyaseong (TV seriál)
Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Byeolidoeeo bichnali (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Dalrae dwaen, jangkook : 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Gogyocheosewang (TV seriál)
Gwishinboneun hyungsa cheoyong (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Deo baireosu (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Neilshap pariseu (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
Naega gajang yebbeotseulddae (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
Ya-cha (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
Shinui jeoeul (TV seriál)
물병자리 (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 인생술집 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky