foto

Mark Shivas

  • nar. 24.4.1938
    Banstead, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.10.2008 (70 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1990 Čarodějky
1984 Soukromá slavnost
1982 Tvrdá fuška
1980 Věci po Richardovi
1977 Gentleman samotář (TV film)
The Three Hostages (TV film)
1976 Abide with Me (TV film)
1975 Evakuace (TV film)
1973 Soap Opera in Stockwell (TV film)
Thinking Man As Hero (TV film)
1972 Horace (TV film)
Joy (TV film)
Poet Game (TV film)
To Encourage the Others (TV film)
Walk Into the Dark (TV film)
1971 The Tragedy of King Richard II (TV film)
1970 Edward II (TV film)
Vile Bodies (TV film)
Whom God Hath Joined (TV film)

TV seriály

2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Telford's Change (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Fathers and Families (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Black and Blue (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky