foto

Natalie Cohen

  • nar. 5.12.1985 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
2012 Small Apartments
2010 Noční rande
The Chosen One
2009 Pařba ve Vegas
2008 Tropická bouře
2007 Alvin a Chipmunkové
Dannyho parťáci 3

TV seriály

2011 2 $ocky (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Stranded in the Woods (S06E11)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace