foto

Eun-seong Jeong

  • nar. 17.2.1992 (27 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dejabyu
Heungbu
Seongnanhwangso
2016 Olle
2015 Daebaewoo
Yakjangsoo
2014 Naui sarang naui shinboo

TV seriály

2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Laipeu on maseu (TV seriál)
2017 Boksunoteu (TV seriál)
Churieui yeowang (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Deo eiseu (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky