foto

Biff Yeager

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Suburbicon: Temné předměstí
2010 Syčák Hesher
Tic
2009 Repo Chick
2008 Okřídlené bytosti
2004 Tanec při měsíci
2003 Paříž
2002 Bílý oleandr
2001 Boys Klub
2000 Little Richard (TV film)
1997 Svatba za všechny prachy
1996 Vítěz
1995 Headless Body in Topless Bar
Špinavé prachy
1994 Ed Wood
Floundering
Policejní odznak
1993 Dobrou chuť, mami
Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1992 Batman se vrací
Jízda života
Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
Lháři
Sins of the Mother (TV film)
Smrtící triky 2
1990 American Born
Dalších 48 hodin
Detektiv Kid
Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Střihoruký Edward
1989 Alien Nation (TV film)
Ghost Writer
Night Life
1988 Hrůzy jedné noci
Zero man
1987 Banzai Runner
Přímo do pekla
Walker
1986 Androidy (TV film)
Sid a Nancy
The Ladies Club
1985 Echo Park
Holky se chtějí bavit taky
Not My Kid (TV film)
Prime Risk
Savage Dawn
School Spirit
Steel Collar Man, The (TV film)
Zubaté ostří
1984 Jerk, Too, The (TV film)
Repo Man
1983 Blood Feud (TV film)
Emergency Room (TV film)
Stryker
1982 Frances
Two of a Kind (TV film)
1978 Human Feelings (TV film)
President's Mistress, The (TV film)
1977 Black Samurai
Girl Called Hatter Fox, The (TV film)
Stopa škorpiona (TV film)
1976 Deep Jaws
Uncle Tom's Cabin
1975 Jessi's Girls
1974 Dynamite Brothers
So Evil, My Sister
1957 Jet Pilot

TV seriály

2019 Baskets (TV seriál)
Affirmations (S04E04)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Summer (E03)
Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
El Valero (S01E08)
South Will Rise Again (S01E05)
2014 Sequestered (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Ohnivý kruh (S03E15)
2012 Bunheads (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
The Mindy Project (TV seriál)
Josh and Mindy's Christmas Party (S01E09)
2011 Shameless (TV seriál)
Three Boys (S01E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Li'l Sebastian (S03E16)
Jerry's Painting (S03E11)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje právní zkušenost (S04E09)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj šťastný den (S02E09)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Když se člověk nevyspí (S01E16)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemství Gila Junction (S12E03)
1994 Melrose Place (TV seriál)
Love, Mancini Style (S02E24)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Napadení kvůli bateriím (S08E24)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Martin (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Have Faith (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bratři (S01E12)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kam se dosud nikdo nevydal (S01E05)
1986 Matlock (TV seriál)
The Last Precinct (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
Knight Rider (TV seriál)
Noční úder (S03E20)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Jennifer Slept Here (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
High Steel (S02E04)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2019 Blood & Flesh: The Reel Life & Ghastly Death of Al Adamson
2002 Back to Hell
1990 In the Director's Chair: The Man Who Invented Edward Scissorhands (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky