foto

Takuja Jošimura

  • nar. 1990
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Build NEW WORLD: Kamen Rider Grease
2015 Bokutachi wa jôzu ni yukkuri dekinai
2013 Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken (TV film)
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
2011 GANTZ: Perfect Answer
Konzen tokkjú

TV seriály

2020 MIU404 (TV seriál)
2017 Kamen Rider Build (TV seriál)
2015 Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Hottokenai madžotači (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
2011 Misaki Number One!! (TV seriál)
2009 Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Inosento rabu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky