foto

Jacob Appelbaum

  • nar. 1.4.1983 (36 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Stare Into the Lights My Pretties
2016 Free Speech Fear Free
Risk
2015 Alles unter Kontrolle
2014 Citizenfour: Občan Snowden
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2012 World Tomorrow, The (TV pořad)
2009 Alyona Show, The (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad) - herec, a.z.
1999 maybrit illner (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky